Deelnemen

Voor wie?

Ontwikkelt u als jong technologiebedrijf innovatieve toepassingen van sleuteltechnologieën waaronder: micro- en nanoelectronica, fotonica, nanotechnologie, industriële biotechnologie, geavanceerde materialen, geavanceerde fabricatiesystemen en -processen en ICT toegepast op deze gebieden? Of bent u als gevestigd bedrijf of organisatie op zoek naar nieuwe technologie? Is uw hoofdzetel gevestigd in de grensregio Vlaanderen - Nederland? Dan komt u in aanmerking om deel te nemen aan dit subsidieproject. 

Meer weten over de voorwaarden om deel te nemen: 

> Ik ben een jong technologiebedrijf

> Ik ben een potentieel partnerbedrijf

 

Matchmaking

De 8 Nederlandse en Vlaamse initiatiefnemers van dit project zijn gespecialiseerd zijn in het begeleiden van innovatieve bedrijven. Zij matchen jonge en ervaren bedrijven die een meerwaarde kunnen betekenen voor elkaar. Een stuurgroep die bestaat uit een afgevaardigde van alle deelnemende projectpartners zal beslissen welke grensoverschrijdende samenwerkingen het meest interessant zijn om ondersteund te worden via het project.

 

Subsidie

Jonge technologiebedrijven kunnen via Link2Innovate beschikken over een subsidie van €11.250. De subsidie bedraagt 45% van de kosten die het technologiebedrijf maakt voor (i) de  experimentele ontwikkeling van hun innovatieve product of dienst om deze optimaal af te stemmen op de behoeften van het partnerbedrijf waarmee zij samenwerken en (ii) de coaching. Een project mag maximaal €25.000 kosten. Kosten voor de experimentele ontwikkeling en samenwerking die rechtstreeks met het project verband houden, komen in aanmerking. Dit omvat personeelskosten, kosten van externe consultants en dienstverleners, reiskosten, uitrustingskosten en investeringsuitgaven.

 

Coaching

Beide bedrijven worden tijdens de uitvoering van hun samenwerkingsproject begeleid door een businesscoach. De businesscoach begeleidt de bedrijven stap voor stap om tot een succesvolle samenwerking te komen zodat een duurzame relatie kan opgebouwd worden.

 

Hoe deelnemen?

Inschrijven kan via één van de projectpartners. 

Contacteer een projectpartner