Bent u een potentieel partnerbedrijf?

Bent u een gevestigde organisatie of bedrijf op zoek naar nieuwe technologieën? Bent u bereid om daarvoor samen te werken met een jong technologiebedrijf in het kader van een Europees project?
 

Voordelen

Gratis ontwikkeling op maat van uw bedrijf
Maak kennis met innovatieve technologie die een antwoord geeft op uw behoefte en "gratis" verder ontwikkeld wordt op maat van uw bedrijf.

Samenwerking met een innovatief technologiebedrijf over de grens
U heeft de ervaring in huis wanneer het gaat om nieuwe producten en diensten in de markt te zetten. En u kent de behoeften van uw klanten. Maar mist u de flexibiliteit of de kennis die nodig is om te innoveren? Een samenwerking met een jong technologiebedrijf betekent hier een win-win oplossing. Door de matching met een relevant innovatief bedrijf bouwt u aan een duurzame relatie.

Begeleiding door een businesscoach
U ontvangt professionele ondersteuning om het samenwerkingsproject tot een succes te maken.

 

Wie kan deelnemen?

Zowel MKB's/KMO's, grote bedrijven en publieke organisaties zoals onderwijsinstellingen, ziekenhuizen, rusthuizen en overheden komen in aanmerking om deel te nemen als partnerbedrijf.

U moet als partnerbedrijf wel voldoende ruimte hebben om voor bijkomende de-minimissteun, overeenkomstig EU-vordering nr. 1407/2013. Hiertoe dient uw bedrijf/organisatie een de-minimisverklaring aan te leveren.

 

Hoe wordt u een partnerbedrijf?

Uw bedrijf aanmelden om deel te nemen doet u via één van de projectpartners.