Link2Innovate neemt deel aan Vlaams-Nederlandse handelsdag

 

11 mei 2017 - Het Koning Willem II stadion, Tilburg

Seminarie ‘Vlaams-Nederlandse handelsdag’   

Als buurland blijft Nederland aantrekkelijk voor Vlaamse bedrijven om internationale ervaring op te doen. Maar ook voor meer ervaren bedrijven is blijft het goed zakendoen bij onze noorderburen. De economie trekt aan, de bouw doet het goed en er zijn M&A’s aan beide zijden van de grens. Hoog tijd dus om de temperatuur op te meten en te kijken wat de mogelijkheden zijn.

http://www.willem-ii.nl/Willem-II/Club/Route-en-parkeren.aspx

Tijdens de Vlaams-Nederlandse handelsdag in Tilburg (Willem II-stadion) leert u hoe u de Nederlandse markt het best benadert, hoe u uw kansen op succes verhoogt en u vindt er misschien de juiste zakenpartner.
 

Wat mag u verwachten:

 • Kennisoverdracht d.m.v. presentaties panelgesprekken met ervaringsdeskundigen over diverse aspecten van het zakendoen in Vlaanderen en Nederland.
 • Individueel netwerken met kennis- en dienstenleveranciers uit Vlaanderen en Nederland op het netwerkplein.
 • Eén-op-één ontmoetingen tussen Vlaamse en Nederlandse ondernemers mogelijk (met bijzondere aandacht voor volgende sectoren: agro-food, life science, toelevering aan de bouw en de industrie).

 

Programma

 • 11.00: Ontvangst en registratie
 • 11.30: Interactieve openingssessie waarbij de kennis van de bezoekers over hun buurland op ludieke wijze wordt getest door presentatoren Bas van Gerwen en Dirk Denoyelle
 • 12.30: Walking lunch op het netwerkplein en start matchmaking programma
 • 13.30: Parallelle workshops
  1. Boost je bedrijf online in België en Nederland
  2. (Uitvoeren van) werken in België versus Nederland
  Onder leiding van een moderator worden de verschillen tussen beide landen behandeld.
 • 14.30: Vervolg b2b-matchmaking en mini-workshops
 • 16.30: Nabeschouwing door Dirk Denoyelle
 • 17.00: Netwerkborrel met hapjes
 • 18.30: Einde

 

Mini-workshops (14.30 - 16.30)

Elk uur worden mini-workshops van 20 minuten georganiseerd door externe kennisleveranciers. De onderwerpen die aan bod komen zijn divers maar hebben raakvlakken met administratieve, financiële en juridische aspecten, marktbewerking, werving en selectie …

B2B-Matchmaking

In samenwerking met EEN (Enterprise Europe Network) vindt er matchmaking plaats waarbij Vlaamse en Nederlandse bedrijven op basis van hun profiel via een b2b-database worden gekoppeld. In gesprekken van 20 minuten kunnen bedrijven een eventuele samenwerking bespreken.

De Vlaams-Nederlandse Handelsdag komt tot stand in samenwerking met de Kamer van Koophandel in Nederland, VOKA, Enterprise Europe Network, gemeente Tilburg en de Nederlandse ambassade in België.

 

 

Meer info

 

Prijzen

 • € 50 per persoon

https://www.flandersinvestmentandtrade.com/export/acties-events/vlaams-nederlandse-handelsdag-0/voorwaarden

 


 

Sponsors

Link2Innovate is gefinancierd binnen het Interreg V programma Vlaanderen-Nederland, het grensoverschrijdend samenwerkingsprogramma met financiële steun van het Europees Fonds voor Regionale Ontwikkeling en de volgende sponsors. Meer info: www.grensregio.eu